ПСИХОЛОГ

Проблема багатьох людей в тому, що вони не усвідомлюють того, що їм потрібен  психолог. Це просто життєво необхідно. Розібратися у своїх думках, а не тримати все в собі.
.
Реальна історія. Хлопець любить фотографувати, добре не чує, носить слуховий апарат. І це йому подобається, працювати у тій сфері, в якій він має проблему, і тим самим допомагати таким же людям.
.


Але батьки ладні забити свою дитину за те, що вона сміє мати якісь свої бажання. І на допомогу приходить психологія. Розуміння того, що є ти і твої бажання. І батьки не мають права ставати для  тебе командирами  чи жандармами.
.
У тебе твоє життя. І ти маєш право на помилку. Відстоювати своє права на свою думку та своє життя. 

Так губляться тисячі доль, коли діти вибирають професію тільки тому, що цього хочуть батьки. Люди вступають на юридичний факультет, хоча цього ненавидять.
.
 А серце хоче малювати. Ви уявіть, скільки тоді поламаних доль буде. Чому людина не слухає своє серце, чому не звернеться до когось за порадою, не зрозуміє для себе, що робить не так і чому душа плаче. 
Звертатися за допомогою це нормально.
.
 Вчора я поговорила на конференції з людьми і в них вже з'явився вогник в  очах. Хоча вони думали, що виходу нема. Чому людина не може усвідомити, що це нормально — поговорити про свої проблеми, відпустити їх. Так же легше жити. Нам вбили в голову, що до психологів ходять лише божевільні.
.
 Нормальні люди ходять до коучів та психологів. Які хочуть навести порядок у своїй голові. Бо від цього залежить все наше подальше життя. Коли я кажу, що допомагаю шукати себе, розібратись у собі, знайти свої сильні сторони і почати їх реалізовувати, люди знизують плечима і кажуть, що ніколи про таке не чули.
.
Так, бо ніколи навіть не допускали думки, що можуть мати улюблену роботу, а не ходити на теперішню, як на каторгу. Що заробляти улюбленою справою це якраз нормально. Нормально!
.
Відгуки @put8ksebe 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ВІРШ

ЛЮДИ

ПОДАРУНОК