ПОЧАТИ

Я сама колись шукала своє покликання всюди. І в астрології, і нумерології, і за методом 22 аркана, і ще десь. Але вам скажу одразу, всі відповіді тільки є у вас. І вам потрібна людина, ка їх витягне.
.
Людина з даром, вродженим даром сканувати душі. Не просто начитатися якихось статей, співставити факти і якось це все поєднати з вашим теперішнім станом. Так, доля правди в тому  є. Але все зводиться до того, що все є у вашій Душі. Ви давно чогось хочете, прагнете, але всіляко не даєте душі розкритись.
.
 Розум не дає це зробити. І покликання, призначення, дар є. Навіть не сумнівайтесь, що він є. Просто в когось він в зародковому стані, а в когось вже яскраво простежується. Можливо наступне запитання вам допоможе.
.
 Що у вас виходить робити легко, що про вас кажуть близькі, друзі.  Подумайте самі від чого ви кайфуєте? Так, я розумію, одразу в голову приходять багато думок. Душа просто розкидана як великі пазли і це все треба тепер поскладати в одну картину. І це можу зробити я. Побачити всю суть.
.
 Співставити вам та подати на тарілочці. Я сама знаю, як це важко боротися із собою. Коли тобі розум диктує одне, ти слухаєш всіх, але не себе, та ще й нема підтримки. Але є душа, яка дуже чогось хоче. Яка щоранку мріє про море і на душі стає так тепло. Ось він, правильний шлях.
.
 Тільки треба вже сьогодні щось робити, аби почати реалізовувати ту душевну мірю. І повірте, вона може здійснитись. Тільки ви маєте почати щось робити. Не буде кращого часу, не буде натхнення за тиждень, місяць. У вас зараз є шанс почати.
.
Цей карантин даний, як велика пауза, яка перевертає свідомість. І нехай довкола повно людей, які вас відговорюють, не поділяють ваших поглядів. Нехай, але ви вже знаєте, що є такі люди, як ви.
.
 Є я, є інші, які так само шукають себе. Бо хочуть бути щасливими. Бо хочуть знайти роботу мрії, бо хочуть розкрити свій дар та служити людям. Отримувати за це гідну платню і приносити користь. Все реально та можливо. Треба лиш почати щось робити з вірою та силою у серці. 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ВІРШ

ЛЮДИ

ПОДАРУНОК