БУВАЛО

Бувало у вас таке, що оточення та місце, де ви живете, на вас деструктивно впливає. Несила щось змінити, але вирватися хочеться.
.
 Так от, вихід є. Душа, перебуваючи у таких гнітючих обставинах, не може розкритись. Хочеться свободи, жити на острові, ніжитися на теплому піску. І все дійсно можливо, якщо побачити свій прихований талант.
.
Коли його знаходиш, отримуєш хоч якусь свободу. Бо є за що вхопитися. Найперше, за себе. Так, за себе. Найгірше, коли ти живеш і про нього не знаєш.  Батьки постійно вимагають, аби ти робив те, що вони кажуть. Друзі використовують.
.
І стають зовсім чужими людьми.  Робота та навчання не тішить. А все чому? Тільки тому, що не йдеш за голосом власного серця. З тебе всі тягнуть енергію і ти не можеш нічого зробити. Віддаєш себе на розтерзання.
.
 Отже, якщо ви не можете  себе почути
.
- батьки не додали вам любові
.
-вас не цінують на роботі
.
-ви почуваєте себе закритими в клітці
.
-ваша душа не може розкритися
.
 Тоді вам необхідно негайно знайти ваш прихований талант, дар, накреслити чітку ціль та почати її реалізовувати.
.
 Що ви отримаєте? Ви знайдете ту сферу, в якій максимально реалізовуватимете свій талант. Та, власне, познайомитеся із собою справжнім, і життя більше не буде колишнім.
.
 Ви знайдете той маячок, який вказуватиме вам дорогу до життя мрії серед темних буднів. Записатися можна за посиланням в описі профілю @ola_sokol_torska .
.
Відгуки➡️ @put8ksebe

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ВІРШ

ЛЮДИ

ПОДАРУНОК