УЛЮБЛЕНА РОБОТА

Від того, чи знайдете ви улюблену роботу, залежить щастя у вашому житті. Якщо його немає, значить ви не розкрили свій талант, дар, н езнайшли свого покликання. Тобто не знайшли тої справи, від якої кайфуєте, від якої у вас горять очі.
.
 Або ж знайшли, але ще чітко не можете зрозуміти чи це воно, вас зупиняє страх, невпевненість. Але зрозумійте, світ змінюється. І якщо не зараз, то коли. Гроші якраз будуть платити тим людям, які дійсно люблять те, що роблять. І це видно одразу.
.
 Якщо людина знімає відео, пише пости і від цього щиро кайфує. Так, як я. Бо я шукала отой свій дар, оту свою улюблену роботу і знайшла. Тепер світ вам дає через мене зробити те саме.
.
 Але чи підете ви назустріч щастю, чи наважитесь змінити все та пливти з іншими людьми у світле майбутнє чи залишитесь за бортом. Піддавшись страху і невпевненості, своїм тяжким думкам, які будуть казати вам, що Оля не зможе вам допомогти.
.
 
Вирішувати вам. Що буде, якщо ви все таки наважитесь розібратись із своїми думками та почнете діяти, яке життя ви будете мати? І що буде, якщо ви здастеся, зайві кілограми, депресія від нереалізовансоті, ніяких перспектив?
.
 Все залежить тільки від вашого вибору. Яку сторону ви оберете. Життя щодня посилає вам рятівні човни, але ви самі не хочете врятуватись. Ви чекаєте манни небесної.
.
 Але її не буде. Я вас розчарую. Ніколи. Бо все змінити зможете лише ви. Не буде краще за рік, за два, через тиждень. Ніколи не буде. Якщо ви не зміните своє сьогодні. Бо сьогодні вирішує  все. 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ВІРШ

ЛЮДИ

ПОДАРУНОК