НЕСПРАВЖНЯ ПОПУЛЯРНІСТЬ

Зараз настільки культ грошей заполонив людський розум, що вони втрачають, гублять себе. Мнима популярність, накручені блоги із 300 тисячами підписників, де кількість вподобань не пропорційна кількості підписників.
.
 Малі блоги доводять, що там зібрані свідомі люди, які бачать серцем, які не ведуться лише на красиву картинку та кількість. Тепер важливою ставатиме саме якість того, що ти робиш.
.
 А накручуючи підписників ти просто задовольняєш власне его, обманюєш сам себе.  Таке діяння точно щастя не приносить. Лиш спустошення. Коли тобі дійсно є що дати людям, вони це відчувають.
.
 Хто потрапляє у таку пастку, сам же винуватий, бо повівся лише на красиву картинку. Бо так роблять всі? Але чи це показник якості та суті.
.
 Щирість видно одразу, відкритість видно одразу. Видно, де очі горять, коли хтось робить те, що любить. Якщо повертатися до теми покликання. Так, я можу його вам відкрити вже після 20 хвилин розмови з вами.
.
 Ви про нього дізнаєтесь і що далі. Який план дій. Чи будете ви боротися за свою мрію чи знову опустите руки і залишите все, як є. Життя саме вам натякає, що щось не так, раз такі перепади настрою.
.
 Життя показує, що треба рухатися далі. До мрії. Я підказую чим можу. Люди створюють нові профілі, оформлюють сторінки, не бояться писати вголос те, що думають, стають відкритими, кидають неулюблені роботи, з'являється впевненість.
.
І все тільки через те, що вони знайшли людину, яка мислить так само, як вони. Знайшли людину, яка дає їм підтримку та віру в себе.
.
А це найважливіше з усіх чеснот. Коли ти маєш з ким поговорити про те, що тебе болить. На початку. Коли ти ще слабкий та не вмієш стояти н аногах. Це дуже важливо.
.
#почутисебе#коуч#психолог

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ВІРШ

ЛЮДИ

ПОДАРУНОК