ЯК

Як знайти себе? Що взагалі таке “знайти себе”. І як люди себе знаходять. Одні це роблять методом проб та помилок. Але на це йде час. А ще треба мати відвагу, аби почати пробувати.
.
І всі питають, де брати сміливість. А як її взяти, оту сміливість, якщо ви не знаєте, що саме можете дати світові. Не знаєте своїх сильних сторін. Тобто не знаєте, як виглядає ваш основний талант, дар.
.  Але фішка в тому, що ви це постійно відчуваєте, однак оті всі думки не дають це вхопити. То виникає апатія, то депресія, то страх, то сумнів,  боязнь почати щось нове, боязнь зробити помилку.
.
Ми всі боїмося помилок, того, що скажуть інші, але це робить нас тільки сильнішими. Я шукала про себе інформацію всюди, в астрології, нумерології, дизайні людини, методі 22 аркана. Але ніде не було тих відповідей, бо вони завжди були в мені.
.
Навіть коли ви йдете на профорієнтацію, це не те. Вам там кажуть, що є така і така професія. Але ми самі ж можемо собі створити професію, яка буде базуватися на наших цінностях та інтересах.
.
Знаєте, мене дуже бентежить той стан, в якому зараз живе більшість населення України. Та й не тільки. Про який саморозвиток можна казати, якщо на думці лиш одне — посадити бульбу, викопати, з'їсти. І так минають роки. Життя проходить мимо і ти закопуєш  в собі той талант.
.
 Махаєш на все рукою, здаєшся, дивишся на інших і думаєш, що так живуть всі. Значить це правильно. Слухаєш тих, хто сам нічого не досягнув, а тебе осуджує. Втрапляєш в чергову пастку. А життя постійно штовхає тебе вперед, каже не стояти на місці.
.
 Бо рух — то життя. І поки ти не зрозумієш, чого ти хочеш, саме ти, яке майбутнє хочеш мати, яке заняття, що хочеш зробити доброго для світу. Лише тоді проскаує отой вогник надії, який і вказує отой шлях до себе.
.
Про мій метод пошуку себе можете прочитати тут @ola_sokol_torska ,  а відгуки та зміни людей тут @put8ksebe.
.
  До речі, дівчинка, яка проходила в мене марафон з пошуку себе, відповідала письмово на питання, не могла сторіс першого записати, а зараз вже проводить прямі ефіри із тисячною аудиторією і оком не моргне. До речі, це @irina_lopatinaa.
.
 Ось що значить — почути голос своєї Душі. Все можливо.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ВІРШ

ЛЮДИ

ПОДАРУНОК