ІСТОРІЯ ПРО МЕНЕ

Оля @ola_torska_ вже 5 рік живе в Польщі і є магістром польської філології. Саме її успіхи в навчанні привели до Польщі, хоча вона ніколи не думала, що буде жити за кордоном. Оля записала суперефективні відеоуроки з сотнями відгуків тут @ learn8languages88 для тих людей, які хочуть вчити польську мову самостійно, тому що не мають на репетитора зайвих грошей і часу. Це дійсно дієвий метод, про нього можна прочитати тут @polski_bardzo_dobrze. Але головне те, що Оля є тією людиною, яка шукала себе все життя. Вона зрозуміла, що робить не те, що хоче, і це призводило і до заїдання депресії, і до поганих відносин з мамою, словом, цілий букет. Але в один момент все перевернулося, коли Оля пішла на консультацію з пошуку свого покликання, з пошуку себе. І з тих пір почалося. Вона всі ці роки на еміграції і будучи в декреті думала, яка її місія, тому що на 100 відсотків у польській мові вона себе не бачила. І що ви думаєте, в один момент вона провела перший свій тижневий інтенсив з пошуку себе, де давала людям питання, вони писали від руки, потім вона це все читала, і давала свою відповідь голосовим повідомленням. І потім почалося, сотні відгуків тут @ put8ksebe, подивіться, це все живі, реальні люди, після роботи з Олею у них перевернулося все життя.

 Хтось почав малювати. Все життя хотів, але приховував сам від себе свій талант, хтось почав фотографувати, записувати перші Сторіс, проводити прямі ефіри, хтось нарешті знайшов і пізнав себе, свої справжні бажання і цілі, тому що слухав себе, а не батьків або то, що нав'язувала оточення.

 Про Олином методі можете прочитати тут @ola_sokol_torska, вона веде цей блог ➡️ @ ola8torska російською мовою, тому що знає, що це потрібно великої кількості людей. Вона є тією людиною, яка показує, що можна себе знайти. Хоча вона викладач польської, але отримала сертифікат коуча, провчившись в Американської академії, пройшла сотні курсів у Олени Тарарін і не тільки, провчилася в школі психології. Але це все не з книг, знання з власного досвіду. Тому, якщо ви шукаєте себе, не можете зрозуміти, що дійсно вам подобається, то напишіть Олі. Також у Олі великий досвід в сфері здорового харчування. Її робота дійсно змінює життя, але якщо ви самі будете хотіти етіх змін.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ВІРШ

ЛЮДИ

ПОДАРУНОК