ТИ

Найцінніше в нашому житті — то інші люди. Бо ми все робимо для людей. І якщо ти робиш те добро із чистим серцем, усе в тебе в житті буде добре. Бо Всесвіт бачить усі твої наміри.  Але не буде повноти того щастя, поки ти не знайдеш отого свого місця в житті.
.
Отого свого покликання. Ти можеш жити і просто не здогадуватись, що проживаєш не своє життя. Що все, що тебе оточує, то не ти. То не твій вибір, не твої вподобання, не твої емоції. Ти мусиш знайти ту свою дорогу. І коли її знайдеш, життя стане казкою.
.
Стане казкою для тебе. Ти бачитимеш красу довкола. Ту красу, якої раніше не помічав. Ти все прийматимеш і відпускатимеш. Бо будеш знати, що все лише заради досвіду, заради твого добра. І тоді зникнуть всі прив*язки.
.
  Всі залежності, які мордують. Ти просто будеш. І будеш тішитись від того, що просто живеш та дихаєш. Ти потребуватимеш простих речей. Сонячного проміння, стрімкої річки, співу птахів.
.
 Все стане таке, як в дитинстві. Сам Всесвіт тобі допомагатиме. Бо бачитиме, що все йде тільки на благо. І ті люди, які прагнутимуть тебе почути, відкриються тобі. 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ВІРШ

ЛЮДИ

ПОДАРУНОК