Я ЗНАЮ ВІДПОВІДІ НА ВАШІ ПИТАННЯ


Ми часто знецінюємо свої знання. Ми думаємо, що всі знають те, що знаємо ми. Але це не так. І тому наш досвід цінний. І ним треба ділитись. Не порівнювати себе з іншими.
.
Бо це викликає  страх та гальмує. Повільно та впевнено йти до цілі. І робити те, що любиш. Бо коли ти піддашся комусь, загубиш свій внутрішній голос, тебе чекає провал. Так, бо таким чином життя, душа показує, що вона страждає. Але знайте, ви не самі, навіть якщо ви зараз самі і ніхто вас не розуміє.
.
Є такі люди, які думають так само. Просто вони далеко від вас. І якщо ви заздрите комусь, то робите гірше тільки собі. Бо емоції руйнують наше тіло, нищать нас. Своїм розумом треба навчитися керувати. І це можливо.
.
 Бо він, як машина. Треба виробити звичку, довести її до автоматизму. Це так, як з будь-яким навиком. Як з вивченням мови, зрештою. Треба привчити себе до певних дій і далі буде легше. Подумайте, чого ви б хотіли особисто для себе.
.
 Не думаючи про те, що треба. Якби ви хотіли жити, що робити. Якщо зараз важкий період у житті, це лише підказки від вашої душі, що треба щось змінювати, що їй погано.
.
 Вона хоче бути щасливою. Вона просить вас про це. Ви нормальні, ваші цінності правильні, навіть якщо ваші найдорожчі цього не сприймають. Вони мають право, бо вчаться у своїй школі життя.
.
 Їх просто треба прийняти із всіма тараканами та любити. А змінити їх ви зможете лише власним прикладом. Просто підійдіть до них та скажіть, що любите.
.
Що приймаєте їх, і нехай вони приймуть вас. Це єдине, про що ви їх просите. Не реагуйте на все тим же. Бо світ вам показує через них те, що вам треба пропрацювати.
.
 Світ є вашим дзеркалом. І якщо ви незадоволені кимось, значить ви незадоволені собою. Полюбити та прийняти себе, розбити усі комплекси.
.
 Ви цінні для світу. Світ вас любить.
.

Я допомагаю людям за 1 годину на живій консультації знайти себе.
.
 Відгуки тут @put8ksebe . Також я працюю як психолог, проводжу консультації. Також веду коуч-сесії та місячний коучинг.
.
Я вмію мотивувати людей та доводжу вам, що можна знайти себе на своєму прикладі.
.
#психолог#покликання#коуч

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ВІРШ

ЛЮДИ

ПОДАРУНОК