УНИКАТИ ЧИ СТРАЖДАТИ

Що робити, коли ти відчуваєш, що людина тягне з тебе енергію? Уникати її. Не намагатися виглядати в очах іншої людини майже ідеальною, а додому приходити і плакати в подушку.
.
 Плакати це нормально. Бо ви звільняєтесь. Мені дуже корисно проводити з вами консультації, бо я так багато маю тем для постів.  Якщо ви вже ходите на роботу, яка вам нелюба і спілкуєтесь там з людьми, які дивляться на вас вовком, це вже якийсь сигнал, що треба щось змінювати.
.
 Змінювати роботу, оточення, намагатися зрозуміти самих себе, свої сильні сторони та знайти те, що буде вас наповнювати та тішити. Але якщо ви себе не любите, не впевнені у своїх силах, не вірите в те, що ваша робота може покращити життя людей, то з цим треба працювати.
.
І такі шаблони вибиваються з голови не за один день. Я досить довго працювала з психологом. Але так само зуміла побачити, коли такі походи почали ставати для мене залежністю і вже сама почала розуміти, що можу дати раду собі із своїми емоціями.
.
 Якщо ви думаєте, що самі собі допоможете, ви помиляєтесь. Вас може врятувати письмо від руки, або говоріння  вголос того, що ви тримаєте в собі.
.
 Зрозумійте, людям завжди потрібні інші люди. І треба йти за порадою не стільки до спецвіаліста, як до людини , яка сама собі допомогла у тому, що ви зараз пропрацьовуєте, яка змогла приборкати свої емоції і знає на це спосіб.
.
 І вам необов'язково одразу кидати неулюблену роботу, а для початку зрозуміти, у якому напрямку ви хочете рухатись, у чому реалізовуватись і розвиватись.
.
 А самому важко, опускаються руки, довкола ніхто не розуміє та жене на роботу, яка тобі ненависна. Хіба це життя?
.
 Треба навчитися чути себе, і йти за допомогою і просити про неї -це вияв сили духу, а не слабкості.
.
 Сили духу. І почутт образи це також негатив, якщо ви не вмієте відпускати ситуацію та ображаєтесь на дрібниці.
.
#почутидушу

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ВІРШ

ЛЮДИ

ПОДАРУНОК