ЗМІНИ ПІСЛЯ КОНСУЛЬТАЦІЇ


Зазвичай в людей колосальні зміни відбуваються за тиждень-два після консультації. Приходить переосмислення всього.

 Спершу наступає ейфорія, потім ступор, ледь не депресія, а потім розквіт. Коли вигорають старі програми і ти переосмилюєш все, що почув. Люди і досі перечитують те, що написали. І не можуть повірити, що всі відповіді були перед носом. Я більш, ніж на триста відсотків впевнена, що цей метод працює. 


Він дозволить вам зняти маску та побачити всю свою суть. Але суть не стільки в питаннях, не стільки в письмі від руки, ви можете мені це все говорити і усно. Але коли пишеш, то кращий ефект. А потім ще це все читаєш вголос. Двічі чуєш себе. 

Суть вся в тому, що вас бачить наскрізь та показує вам те, чого ви не бачите, людина, яка вміє це бачити. Не кожен це може. А я можу. Я — людина-сканер. Бачу все, як на долоні. Бачу, чому людина не  може себе знайти і що її гризе. Все видно. Все так очевидно. 

І так само бачу всі ваші дари та приховані таланти. Це не передати словами. Це так, наче ти дивишся на світ дуже широко. І проблеми інших видаються тобі такою дрібницею. Так, наче мала идтина плаче через те, що у неї відібрали ляльку. Але вона не бачить, що перед нею цілий магазин. 


Тільки вона не знає, як  туди зайти. Бо все таке гарне лежить за вітриною, а як до цього всього дістатись. Треба людину, яка візьме за руку, поведе, покаже двері. Покаже той вхід, а далі ви підете саме. Але якщо ви не хочете приймати такої допомоги, то так і залишитися ні з чим. 

Це все ваш вибір. Якщо вас зупинять сумніви, значить ви програли. На жаль. Ставте собі завжди питання, що буде, якщо ви не будете пробувати, і що буде, коли таки наважитесь. Ваше життя вже не буде колишнім. 


Ви будете успішним, щасливим та красивим. Ви будете мати те життя, про яке так мрієте. Бо нарешті знайдете себе та почнете реалізовувати свій потенціал. Завтра на марафоні ми вам не будемо шукати покликання. Це лише індивідуальна робота зі мною. Я — ваш провідник.

 Я маю цей дар бачити людські Душі.  На марафоні ви побачите весь негатив, який не дає вам жити і нарешті його відпустите. І сподіваюсь, тоді буде легше вам наважитись на такий великий крок до себе — прийти на консультацію та знайти нарешті себе. Бо ці люди знайшли, і це не пусті слова.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ВІРШ

ЛЮДИ

ПОДАРУНОК