ВІРТЕ В СЕБЕ

Нікого не слухайте. Лише себе. Нехай кажуть, що у вас зовнішність не до сцени і вам не досягнути успіху. Ви все можете. Всі комплекси нам нав'язують всі люди.  Все ми можемо в собі змінити.
.
 І всі біди нам даються лиш для того, аби ми не згубили оте душевне добро. Якщо ви маєте щиру душу і хочете змінити цей світ на краще, не ховайте її. Не губіть того свого дару.
.
Подаруйте його світові. Коли я бачу ті ваші таланти, я хочу плакати. Настільки воно пробирає. Настільки кожен унікальний. І дуже відчутно, коли людина, наприклад, співає розумом, а коли душею. От передивляюсь голос країни 9 сезон, вірніше, дивлюсь вперше, і просто в  шоці від тих талантів.
.
 Я бачу все наскрізь, хто просто тоне у музиці, а хто просто прийшов засвітитись. Господи, українці, ви такі всі душевні, щирі, не ховайте ту свою Душу, даруйте ті скарби іншим, прошу вас.
.
Не бійтесь, не стидайтесь, ви ж можете інших людей надихнути. Прийшла дівчинка із вадою зору, але який в неї голос, яка душа.
.
От слухала б вона, що вона не до  сцени, не повірила б в себе, здалася, ніхто б про неї не дізнався, не вслухався в щирість в її голосу. Ви все можете, чуєте, все.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ВІРШ

ЛЮДИ

ПОДАРУНОК