ДУЖЕ

Комусь збоку може здаватися, що дуже легко впоратися з невпевненістю та страхом. Але це лише нам так здаєтся. Ми не знаємо, що відчуває інша людина. Для неї це може бути випробуванням, рівним кінцю світу.
.
Але вона мусить настраждатись, аби врешті бути готовою відпустити ситуацію.  Сьогодні знову черговий раз я мала випробування від всесвіту. Я відчула, що мушу поговорити з цією чи цією людиною та їй допомогти, зцілити її словом. Але це одне. Інше, коли ти надто віриш тому , що тобі кажуть і втрачаєш отой внутрішній фільтр, де в розмові йдуть тобі підказки від світу, а де йдуть випробування з приводу того, як ти зробиш і що.
.
а
А ще прийшло таке питання - чи можна і треба рятувати шлюб, де чоловік та жінка живуть на різних полюсах, але в одній хаті?  Спершу виявити причину непорозумінь, а друге - виявити істинні бажання кожного з подружжя. Якщо це насильство чи тотальне нерозуміння, то вихід лише розійтись.
.
 Але якщо просто чергове випробування двох люблячих сердець, які трішки втратили зв*язок, то все таки варто поговорити. І завжди слухати себе. Тільи те, що ти хочеш робити. Я вкотре переконуюсь, що йти тільки за внутрішнім покликом. Нікого  не слухати. Бо дуже легко потрапити в пастку.
.
Хтось витримує випробування, а хтось здається. Все нам дане для еволюції та розвитку. Це поштовх почати щось робити. Головне робити і не здаватись. Навіть коли ти сотий раз помилився, не здаватись. Це важко.
.
 Потрібна психологічна підримка, мотивація. Віра в себе і свої сили і все вийде. Коли ти робиш не те, що любиш це дуже відчутно. Дуже. 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ВІРШ

ЛЮДИ

ПОДАРУНОК