ЕМОЦІЇ

Емоції дуже негативно впливають на наше життя. Дуже негативно. Вони руйнують наше тіло. Всі хвороби від емоцій. Якщо щось серйозне, значить з внутрішнім станом не гладко. Тому всі так радять бути на позитиві та зберігати спокій.
.
 І це не пусті слова. Не пусті. Здається, що все так просто. Але так і є просто. Все істинне просте. Це наш розум звик все ускладнювати. Ви ж бачите, що ж відбувається довкола. До чого ми довели планету, своє тіло, очорнили свою Душу. Всі женуться лиш за матеріальним, йдуть по головах. Хочуть все більше і більше.
.
 Але не заради того, аби збудувати дитячий центр чи притулок для тварин, а заради того, аби потішити своє самолюбство, повихвалятись перед іншими. Той женеться за публічністю, хто не має любові до себе. Хто хоче компенсувати брак тої любові фальшивими коментарями та лайками.
.
 А той, хто дійсно щасливий, буде щасливий всюди. Бо він найперше чує себе. Не боїться самотності, бо знає, що тиша, то найкращий порадник. Ми приходимо у цей світ не страждати. Ми приходимо сюди, аби крізь страждання пізнати те справжнє щастя.
.
 Тягнутися до нього, як до світла. Бо ми і є світло. Тому ми всі так прагнемо любові. Ми і є любов. Любіть себе. Простіть собі все, що було. Все, що болить. Відпустіть ті всі образи.
.
 Вони ж не дають жити. Прокидайтесь та засинайте із посмішкою та дякуйте за все, що маєте. Відпустіть те, що хочете мати, і воно прийде. Бо ви отримуєте лиш те, що самі віддаєте. Такий закон Вселенної. Думайте лише про хороше, і воно прийде у ваше життя.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ВІРШ

ЛЮДИ

ПОДАРУНОК