ЯК


Відповідь на питання “ як почати вести блог, якщо хочеш допомагати відкритись людям, але не можеш наважитись вести свій блог”.
.

Зрозумійте для себе, чи ви дійсно всім серцем хочете вести блог та знімати відео, чи ви просто таким чином хочете отримати любов та захоплення людей, яких вам не вистачає в реальному житті. Людина здатна обманювати саму себе. І не може собі сказати правду. А коли їй це хтось говорить, то ображається. А чому?
.
 Бо сама це знає, але не може собі в цьому признатись. Якщо вам внутрішньо не вистачає любові до себе і ви не можете і не вмієте її черпати із себе, то будете її шукати зовні. Ви купуватимете найкращий одяг, найдорожчі машини, викладатимете найкрасивіші фото, лиш би компенсувати оту всю душевну пустоту, аби її чимось заповнити.
.
 На фото ніби посмішка, але душа плаче. І це видно навіть на фото. Коли воно нещире, штучне, постановочне. Я така людина, яка говорить правду прямо в лице. Бо я не вмію інакше. Це вірно, ніж в очі посміхатись та робити компліменти, а за спиною поливати брудом. Головне не вестись на провокації і тих, хто не милий вашому серцю, просто усувати із свого життя. А навіщо зливати свою енергію та терпіти? Хіба страждання до чогось хорошого приведуть.
.
Самі подумайте, кого ви врятуєте своєю жертвою. Скоріше погубите. А так, якщо почнете внутрішні зміни у собі, то побачите, як все змінюється довкола у кращу сторону.
.
 Перш, ніж хапатись за купу справ, які не можете довести до кінця, зрозумійте, що одне найбільше вас наповнює та приносить радість. Те, що ви хочете робити, а не те, що хтось робить.
.
 Не намагайтесь повторити чи скопіювати чийсь шлях. Знайдіть свій. Почуйте себе. Знайдіть те, що приносить саме вам радість, і робіть це. Спершу заради себе. 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ВІРШ

ЛЮДИ

ПОДАРУНОК