ГОЛОС БОГА

Найближчі роки це роки духовного очищення та пробудження. Люди почнуть розуміти, що є Бог, який всім керує. Який бачить та чує. Навіть кожну нашу думку, яку ми не сказали вголос. Що людина має робити та як жити? Жити по совісті, бути чесною, робити те, що любиш, те, що приноситиме користь іншим людям
.
Бо Бог є любов. Найбільше з дитинства я пам'ятаю книгу, яку читала покійна бабуся. Книгу історій чудес та зцілень. Книгу, яка називалася "Господи, навчи нас молитися". Я з дитинства бачила, що є люди добрі і злі. І завжди запитувала Всесвіт, чому в тому світі є така несправедливість.
.
 Чому люди не бачать очевидних речей, а женуться за матеріальним  Кожен хоче похвалитися перед іншим крутішою машиною чи хатою. Люди не розуміють, що найцінніше мають у власному серці. Що їм не треба шукати скарбів земних, а ПОЧУТИ та ЗНАЙТИ себе.
.
ПІЗНАТИ СЕБЕ. Зрозуміти себе. Зрозуміти, хто ти та чому живеш тут, на цій планеті, яку несеш місію.  І нехай на тебе кажуть, що ти дивний і говориш про високі матерії. Ти говориш правду, робиш добро. Але не для того, аби похвалитися. А тому, що інакше не можеш. Не можеш зрадити себе та той голос Бога, який чуєш всередині.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ВІРШ

ЛЮДИ

ПОДАРУНОК