ГРОШІ

Коли ви вибираєте професію, не дивіться на те, чи вона популярна чи буде приносити багато грошей. Бо швидко вигорите, якщо будете гнатись за грошима.
.
 Спершу спитайте себе, що вам найбільше подобається робити. Хтось каже, що в нього немає талантів. Такого не буває. Буває лише ваша хибна установка та віра в те, що ви бездарні. Вам або це вбило оточення, батьки, ще хтось, або ж ви себе не любите за щось і жалієте.
.
Дивитесь по сторонах на того, хто успішний, самі хочете так, але нічого не виходить. Бо все починається з любові до себе. І любити себе не стидно. Бо якщо ви задоволені собою, оту всю любов ви транслюєте у навколишній світ та покращуєте його.
.
 А якщо ви самі нічого не маєте, навіть любові, то що ви можете дати світові. Теж нічого.  А ще найгірше то тримати ненависть та образу на того, хто в минулому зробив вам боляче.
.
Воно ж вас їсть. Хіба ви не бачите. Самі собі копаєте яму. І не зрушите з місця ще довго, поки все те не відпустите. Воно, як паразит, не дає вам дихнути. Звільніться і дістанете крила. Зрозумієте себе. Побачте свої сильні сторони. Що ж вам подобається робити найбільше?
.
 Якщо творити щось руками, то творіть та думайте, як це з часом монетизувати. Але спитайте себе, що ви могли  б робити вічно, від чого радісно на серці? Правда ж ви ніколи не ставили собі таких питань, а варто. Бо вони перевернуть ваше життя з ніг на голову.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ВІРШ

ЛЮДИ

ПОДАРУНОК