ПРО ВПЕВНЕНІСТЬ

Всі постійно і всюди задають питання про те, де брати впевненість. Зрозуміти причину тої невпевненості. Які комплекси з дитинства, страхи, блоки тягнуться страшним хвостом. Їх треба рубати. А ще страх. Це робиться швидко. Але чи витримаєте ви такі кардинальні зміни одразу. Все у вашій голові.
🌿
Весь той хаос. Інші можуть зовсім так не думати, як ви собі самі понапридумували. Де брати мотивацію? Ступати ногою у невідомість. Експериментувати, змішувати фарби. Вимкнути розум. Робити. Просто робити, і нехай весь світ зачекає. Ви зосереджені на одному.
🌿
 Людина сама для себе є найбільшим ворогом. І якраз емоції, то ваші вороги. Боріться самі з собою, а не з оточуючим світом. Тільки з собою. Бо ви самі можете знову собі чогось понапридумувати і збитись з дороги. А ще пишіть від руки. Викиньте сміття з дому, зробіть все мінімалістичним.
🌿
 Почніть робити зарядку. Більше гуляйте на природі, вона дає силу. Все дає силу. Земля, квіти, небо, тварини, малі діти. Чи помічали ви, що лиш діти вміють тішитись, бо в них ще розум не включений, і старі люди, коли вони все життя прожили і зрозуміли, що не треба було гнатись, а бути в моменті.
🌿
Дорожити кожною хвилиною. Саме тому нам дана смерть, аби пізнати життя. Аби почати його цінувати. Прийдіть ні з того, ні з сього, обійміть чоловіка, погляньте у очі своїх дітей.
🌿
 Вам є  чим пишатись. Ви можете знайти омріяне щастя лише у собі. Ніщо не дасть його сповна. Ні відпочинок на Мальдівах, ні дорога машина, якщо ви не подружитесь з собою справжнім.
🌿
 Бо дійсно хтось може бути щасливим і жити у халупІ, а комусь золоті хороми не даватимуть радості. Бо кожен має свої уроки для пропрацювання. Найбільше їдять душу заздрість та злість. Це найгірший удар. Любов дійсно лікує, добро лікує серця.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ВІРШ

ЛЮДИ

ПОДАРУНОК