УКРАЇНА

Я знаю, як це, коли ти робиш людині щось хороше,а  вона це має в одному місці. Не буду казати в якому. І так гидко стає на душі. Ти стараєшся, щиро хочеш допомогти, а цього не цінують.
🌿
 Я знаю, як це. Але повірте, ніхто того не бачить, крім Всевишнього, Вищого Розуму. Називайте, як хочете. Головне навчитися чути той голос, який буде вести.  Не треба вестись на красиву обгортку, бо вона оманлива.
🌿
 Так у вьому. Чи коли ми вибираємо чоловіка по багатству і по красі. А потім немає життя. Бо зробили невірний вибір. Чи коли навіть тут в інстаграмі заходимо на чийсь красивий блог. А там нема щирості. Пусто. Так робить більшість людей. Оцінює по вигляду. Але якщо так оцінює, то нам не по дорозі.
🌿
Ми, українці, дійсно щирий та відкритий народ. У нас є Душа. Ми дійсно всі талановиті. Просто залякані, застрашені. Але ми справжні. У інших націй є чому у нас повчитись. Поляки більш в системі. Більш контрольовані. Але вони не винні.
🌿
 Хоча і винні, бо втрапили в цю пастку. Мені здається, в України велике майбутнє .Вона має так багато страждати, аби врешті встати з колін. Аби врешті повести всіх до світлого майбутнього. 
🌿
 А ще важливо не копіювати нікого. А бути собою. Не зраджувати свою Душу. Дослухатися до внутрішніх підказок. Робити те, що підказує серце.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ВІРШ

ЛЮДИ

ПОДАРУНОК