ПРО ДІТЕЙ


Дітям треба не показувати, як щось зробити, а показати на власному прикладі. Я беру з власного прикладу. Скільки я б не стояла та не розказувала, як треба правильно мити тарілку, донька не зрозуміє, поки я не візьму ту тарілку і не помию.
.
А потім вона вже повторює за мною. Так само і в житті. Скільки б тато не розказував, щоб дитина не курила. Ящо він сам курить, дитина не кине. Бо має з кого брати приклад. Вона ж дивиться на нас, як на взірець, еталон.  Вбирає всі наші стереотипи та думки. А потім виростає з комплексами та травмами і живе не своїм життям.
.
Бо жила розумом батьків,  а не своїм, і життя каже змінюватись, шукати себе, слухати голосу власного серця. На нас має вплив веичезний батьки, садок, школа, університет.
.
 Ми ціле життя є обліпленими стереотипами а шо люди скажуть, а  я вже старий, а гроші то зло, так всі роблять, а кому то треба, таких вже повно. Чули ж такі слова.
.
Так от, ви то не вони. Ви то чиста дошка. І вам самим обирати, що на ній писати. Хочете знайти себе справжнього, приходьте на безкоштвоний марафон, який триватиме тиждень. Пишіть в дірект. Відгуки попередніх потоків тут
@put8ksebe 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ВІРШ

ЛЮДИ

ПОДАРУНОК