КОХАННЯ

Страждає хлопець через невзаємне кохання? Хочете постраждати, добре. Але нащо витрачати свій час. Знову емоції беруть гору. І так ціле життя. Сісти і на папері прописати все, що болить. Про те, чому не любиш, чому тебе не люблять.
.
Чому саме ця дівчина, а  не інша. Все має значення. Чим більше концентруєшся на негативі, тим більше він приходить. Перемкнути увагу. Досить себе жаліти та скиглити. Стати самому самодостатнім.
.
 Сильним духом, а не думати, що хтось зробить тебе щасливим. Невзаємне кохання це якраз показник нелюбові до самого себе. Сам всесвіт показує, що причина саме в тобі, раз ти наштовхуєшся на такі проблеми.
.
Копаєш не там, не там шукаєш скарбів. Я відчуваю людей і можу одразу сказати, чому це стається у їхньому житті та чого має їх навчити. Але люди навіть не розглядають можливості з кимось поговорити або попросити допомоги, аби виговоритись.
.
Вони не бачать виходу. Вірніше бачать. Тільки один. Тихо постраждати у кутку. Самому. Але навіщо? Якщо можна швидко зцілитись, винести уроки та почати далі торувати свій шлях, не витрачаючи дорогоцінного часу.
.
Не забувайте, що вибираючи між світлом та темрявою у вас завжди є вибір. Ви можете обирати. Ніхто не може визначити за вас. Лише ви. 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ВІРШ

ЛЮДИ

ПОДАРУНОК