СПИНИТИСЬ

Те, що ми думаємо і говоримо, формує наше життя. Треба бути завжди на позитиві та любити цей світ та себе у ньому. Думати лише про хороше. Ви ж помічали, що як тільки про щось подумаєте, все приходить у наше життя. Зараз непростий час, коли всі мають можливість переосмислити своє життя.
.
 Зрозуміти свої істинні цілі та бажання. У нас нарешті є шанс спинитись та зрозуміти, що є щось глибше та більше. Що є Вищий Розум, Бог, який всім керує. І той, хто не живе серцем, не дотримується заповідей чи законів Вселенної, буде покараний. Вірніше він вже сам себе покарав тим, що вибрав не ту дорогу. А істинна дорога то дорога шляхом творення добра, милосердя, людяності, віри, смирення, вдячності.
.

У свідомості людей все поволі буде ставати на місце. Гроші стануть це ціллю, а інструментом покращення життя довкола та допомоги іншим. Ми нарешті маємо можливість зрозуміти, що світ нас любить та не бажає нам зла. Просто людина настільки стала егоїстичною та споживацькою, що якраз забула про найголовніше — про свою Душу.
.
І моя місія якраз збирати довкола людей, які загубились, які розуміють, що щось не так, які хочуть отримати відповіді. А вони так близько, на поверхні. Тільки треба навчитися жити серцем,  слухати того внутрішнього голосу та починати життя заново. Із новими помислами та поглядами, діяннями. Бо Бог є любов.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ВІРШ

ЛЮДИ

ПОДАРУНОК