ХАРЧУВАННЯ

Навіть не знаю з чого почати доповідь про здорове харчування. Першочергово слід відмовитись від м*яса, молочки, кави, цукру, солодкого, солі.
.
 На початку буде важко, але якщо поступово зменшувати дози і збільшувати в раціоні салатів, то убде добре. Що добре чистить? Салат мєтьолка, як його називають. Ріжете морку, капусту сиру, буряк трете, заправляєте лимоном та кунжутною або ляною олією.
.
Плюс помічною на початку буде антипаразитарка. Пити по чайній ложці два рази на день, піжма, полинь і гвоздика.  З цих трав можна робити і клізми, або соляно-водяний розчин.
.
 В інстаграмі купа пабліків із веганськими рецептами. Ще можн аробити салат із цвітної капусти сирої і огірка. Або авокадо і помідор. Посипати авокадо і огірок горіхами.  Але найбільше вдаються сироїдні солодощі — горіхи, курага, чорнослив і перемащуєте кокосовим кремом.
.
 Ну і фініки ще і кероб замість какао.  Воду бажано пити або з кирниці, або дистильовану. Словом, все залежить від вашого бажання та мотивації. А , ще забула про приправи. Куркума, асафетида, ламінарія, морські водорості замість солі на початку.  А з аш зелена гречка, амарант, кіноа, можна додавати зерна чіа.
.
 Якщо зможете жити лише на фруктах, то добре почистять. Але вони теж викликають залежність.
Змінювати харчування треба обрежно та поступово, в залежності від зашлакованості вашого організму. Але якщо ви почнете хоча пити більше свіжовижатих соків, то вж побачите зміни.
.

І соковижималку бажано брати шнекову повільообротову, більше соку буде і хворіти не будете. Будете бігати на базар з фруктами, замість ліків до аптеки. Якщо хочете на консультацію, то пишіть в дірект. Я допомагаю знайти себе та ділюсь досвідом свого веганства та сироїдіння. 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ВІРШ

ЛЮДИ

ПОДАРУНОК