ЗМІНЮВАТИСЬ

Чому не можна своє життя присвячувати дітям? Щоб потім не казати, що вони не цінують? Все трохи інакше. Кожен ставиться по -різному і отримує різні випробування. Хтось не вміє любити себе і жертвує собою заради того, хто цього навіть не просив чи не потребує. А потім дивується, чому люди такі невдячні.  Щойно я дві години розмовляла з чоловіком, який вже десять разів робив ту саму помилку майже тридцять років.
🌿
 А все чому? Бо не розумів, чому все повторюється. Життя лупить, аби прокинувся, а він все ні в яку. Але краще пізно, ніж ніколи. Прокинувся. Побачив, що дозволяв на собі їздити, занадто робив все для інших, а ті, кому робив добро, його обкрадали чи ошукували. Але прийшов час схаменутись. Полюбити себе.
🌿
 Пожити для себе. Навіть рідна дочка не говорить. Це все показує, що людина мчить кудись, але сама не знає куди. Дім, робота, сон. Дім, робота, сон. А життя проходить. Пролітає під ногами. Хтось не боїться, і робить. А хтось і досі думає. А чого нам всім треба?
🌿
 Та елементарно — підтримки.  Не щоб нас хтось повчав, а просто елементарно вислухав та підтримав. Ось чого нам треба. І нарешті вибрати той напрямок, по якому ви будете йти. Треба навпаки допомагати один одному, бути відкритими. А не бачити в кожному конкурента. Всім всього вистачить.
🌿
 Просто треба подивитися на все іншими очима. Ми самі винні в тому, що маємо. Не треба винити оточення чи людей. Вони лише віддзеркалюють те, над чим ми самі маємо працювати. Не здаватись на шляху до цілі.
🌿
 Ревно йти  до неї, чітко розуміючи для чого все це. Для багатства, розкоші, задоволення свого его? Чи для загального добра? Для чого? Хтось стає блогером, бо всі так роблять.
🌿
А хтось, бо відчуває у цьому свою місію, інструмент, можливості достукатися до мільйонів сердець та пробудити їх до нового життя. Не інакше.
🌿
 І той, хто шукає завжди все по акції чи безкоштовно, собі робить тільки гірше. Бо якщо ти дійсно прагнеш змін та націлений на результат, ти віддаси останні гроші, але зробиш величезний стрибок вгору, який зекономить десять років твого безцінного часу.
🌿
 
Життя — це розвиток, і виграє той, хто вміє та хоче змінюватись. 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ВІРШ

ЛЮДИ

ПОДАРУНОК