ПОЛЮБІТЬ СЕБЕ

Я проти того, аби бути, як всі. І ще ви не знайдете улюбленої справи, якщо не позбудетесь блоків та шаблонів, які до вас приклеїлися в дитинстві. Батьки недолюбили, ровесники знущалися, в університеті не вистачало впевненості.
.
Все впливає. І якщо досі то все носити з собою, діла не буде. Ніхто вас не повчає, просто показує шлях, який веде до зцілення. Коли ми чистимо свою ауру, ми позбуваємося тягарів, отих всіх каменів, які назбирались роками. І чистити потрібно не лише фізичне тіло, настоями, травами, клізмами, харчовими паузами. А й свою духовність.
.
Переосмислювати свої полгяди, відпускати образи. Всі хвороби виникають через емоції. Якщо у вас болить тіло, значить хворіє Душа. І лікувати треба саме Душу. Ви ж знаєте випадки, коли були невиліковні хвороби, але людина силою думки, п*ючи воду звичну, думала, що це суперліки і виліковувалась.
.
 Магія існує. Ви і є магія. Обійміть себе. Скажіть собі, що любите себе. Подивіться, які ви красиві, які ви унікальні, які ви цінні для світу. Ви земний ангел, який просто ще не розправив крила. Полюбіть себе і полюбите весь світ. А він відповість вам взаємністю.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ВІРШ

ЛЮДИ

ПОДАРУНОК