20 БАЖАНЬ

В мене є кілька блоків питань. ➡️Ті, які ви можете отримати безкоштовно, залишивши свою пошту на сайті.
➡️ Дуже відверті питання, які розкриють всю вашу суть та покажуть всі блоки, страхи, які ви носите в собі роками. Та питання,➡️ які змусять глянути на себе зі сторони.
🌿
 Нагадую, що я проводитиму в дар тижневий інтенсив в телеграмі. Приєднуйтесь.
👇

А тепер завдання для вас.

Напишіть 10 ваших бажань на сьогоднішній момент.
👇

А тепер із цих десяти бажань виберіть 3 найважливіших для вас?
👇

А тепер з них одне?
👇

А зараз уявіть що це ваше бажання вже здійснилось? Уявіть все те, чого ви хочете, вже маєте? Просто заплющіть очі та уявіть. Я знаю, ви лінуєтесь зараз та не маєте часу на такі дурниці. Але все перевернуто з ніг на голову і це зовсім не дурниці.
🌿
Прошу вас, уявіть. Відчуйте те, чого хочете. Стиштесь на хвилину. 
А тепер, коли ви це зробили, подумайте, чи ви дійсно цього хочете зараз? Чи таки це щось інше? Щось таке, що гріє душу, але ви ще не можете зрозуміти, що саме. Але це точно не те попереднє бажання, якого ви так хотіли.
👇
 От до прикладу, люди дуже мріють про багатство та славу. Але коли це отримуюють, то омріяне щастя не приходить. Бо вони надто чіпляються за це. Надають завелику значимість. Без  свого самоконтролю та смодисципліни, яка згодом має перерости у звичку, нічого не вийде. Все залежить тільки від вашого сиьного бажання змінити своє життя.
🌿
Зрозумійте, лише ви відповідальні за нього. І немає значення, в якій сім*ї ви народились чи в країні, ви здатні все змінити та створити оте омріяне життя вашої мрії. Лише ви своїми руками та помислами.
👇
Бо все є лише у нашій голові. 

А тепер сядьте та напишіть 10 ваших бажань, яких ви дійсно прагнете. Вони можуть повторюватись із попередніми, а можуть бути зовсім новими.
🌿 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ВІРШ

ЛЮДИ

ПОДАРУНОК