МАТЕРІАЛЬНЕ

Якщо ми шукаємо щастя тільки в матеріальних речах, а не в собі, то потім розчаровуємося. Згадайте, як ви чекали новий телефон, або коли нарешті купите собі машину чи нову куртку, а коли приходив той момент, і мрія була здійснена, ви бачили, що минає тиждень, два і вона вже не тішить.
🌿
Бо це була не справжня ваша мрія. Лише фікція, міраж. Щось нав*язане зовні. Бо всі це мають і ви хотіли відповідати статусу чи просто не відчувати себе гіршим за ніших. Але справа не в цьому. І це добре, що ви займаєтесь духовними пошуками, пошуками сенсу у всьому.
🌿
  Бо лише матеріальне і духовне, якщо перебуває в гармонії, може принести омріяне щастя. Коли ти сам свідомо керуєш своїм життям, розумієш усе, що відбувається довкола. Матеріальне більше не має над тобою влади. Ти сам керуєш своїм життям, ти вчишся розподіляти свій час, виконувати свої обов'язки.
🌿
 Ти відчуваєш, чого ще маєш навчитися і що доопрацювати. Ти вчишся терпінню, ти вимиваєш всі вбудовані стереотипи. Бо вони не твоє. Ти починаєш відчувати світло у собі та дарувати його іншим. Аби вони теж віднайшли ту заповітну дорогу, яка покаже їм шлях до світла, шлях до себе.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ВІРШ

ЛЮДИ

ПОДАРУНОК