ЧОЛОВІК

Сумно бачити, як чоловік  жінкою живуть, як кіт з собакою. Коли немає отої єдності душ. А все через що? Через вибір другої половинки, який може бути нав*язаний зовні. Батьки допомагали вибирати, аби спокусив багатий статус.
🌿
Але що з того багатства, якщо людина нікого не бачить крім себе,  керується егоїстичними мотивами, не цінує тих, хто поруч. Що ж робити, терпіти до кінця життя, чи піти у вільне плавання? Все залежить від ситуації. В деяких випадках причину слід шукати у собі, у інших - зважати на ланцюжок життєвих ситуацій та чому саме так.
🌿
Для когось чоловік-тиран - життєвий урок на міцність. Чи наважиться вийти з ролі жертви та ризикне  почати нове життя, чи далі житиме в страсі та жертвуватиме собою. В інших випадках винною може бути саме жінка та чоловік, бо надто зациклені на роботі, не розмовляють з собою, не мають спільних інтересів, бо давно їх втратили, а єднають лише діти.
🌿
Саме тому треба проводити більше часу з сім*єю. Часто жінка руйнує все, бо перебирає на себе роль чоловіка. Намагається стати фінансово незалежною, занадто кидається у роботу, забирає всю енергію, втрачає  свою жіночність. Стає чоловіком у спідниці. Відбуваєтьс заміна ролей.
🌿
Це не означає, що жінці не треба реалізовувати себе. Але робити це з розумом. Але якщо чоловік сам дивиться на жінку, аби та платила за нього та порівну ділить фінанси, і каже "Сьогодні ти платиш, я платити не буду". Я такого не розумію. Якщо любиш, знайдеш компроміс, знайдеш вихід. Але спільно.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ВІРШ

ЛЮДИ

ПОДАРУНОК