РОБОТА

Якщо не хочеться робити, то не робіть. Дозволяйте собі помилятись, експериментувати. Ви не повинні ні під кого підлаштовуватись. У вас своє життя, у інших - своє. Правда, ж коли зраджуєш собі, намагаєшся всім вгодити, потім ходиш розбитий. Якщо вам нецікава та компанія чи ті розмови, то чому ви туди йдете, чому це все вислуховуєте.
🌿
Чому дозволяєте смоктати енергію з себе. У вас же є вибір. Навкруги повно людей і завжди можна знайти своїх. Тих, з якими буде легко та добре. Якщо вас мама запхала на економічний, це не означає, що вам треба ціле життя промучитися на неулюбленій роботі та вмерти з нудьги. Ви ж любите творити,у  вас всіх є хобі.
🌿
 То розвивайте його.  Коли людина гасить свій творчий потенціал, світ стає немилим. Саме тому ми так шукаємо свою улюблену роботу. Ту роботу, те заняття, яке приноситиме вам радість. Згадайте слова Сковороди. І що він казав про сродну працю. Якщо ви прагнете відкрити власну справу, не думайте, що це лише недосяжні мрії. Все реально. Головне знайти те, що дійсно любиш робити. Не хтось, а ти. І якщо ви хотіли співати, то співайте. Якщо ви у вільний час танцюєте, то розвивайте це, малюйте, не вбивайте в собі ту Божу іскорку.
🌿
 Не порівнюйте себе з іншими. Бо ви то ви. І у вас своя дорога розкриття ваших сильних сторін. Важливо навчитись концентрувати увагу на тому, чого ви дійсно прагнете та бажаєте всім серцем. і якщо робити, то щось одне. Але віддаватись повністю. І люди це відчують. Не кожен знає те, що знаєте ви. Ви недооцінюєте себе та слухаєте когось, бо думаєте, що хтось краще знає. Це невірно. Ви самі вчитеся жити.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ВІРШ

ЛЮДИ

ПОДАРУНОК