ХОЧЕ

Інтернет лише як засіб зв'язку. СОЦМЕРЕЖІ забирають вашу увагу, енергію, крадуть її. А ще викликають ЗАЗДРІСТЬ. Коли ви бачите фото вашого життя мрії,  але не можете дотягнутися. Це перевірка. Чи ви порадієте за людину, чи якраз виникне ЗАЗДРІСТЬ.
🌿
 Гірше ви робите лише собі, коли заздрите. Бо та людина і є ви. Навпаки треба брати приклад, досліджувати, пробувати. А найголовніше, робити те, що хочеш. Не ДИВІТЬСЯ на те, що роблять всі. Будьте собою. Намагайтеся знайти свою УНІКАЛЬНІСТЬ.
🌿
 Якщо ви будете наповнені та окрилені, інші це відчують. Просто полюбіть весь світ і спробуйте хоч день бути в спокої. Ви побачите ЗМІНИ і в чоловікові, і в дітях. Сядьте та напишіть за що ви вдячні світу.
🌿
Що ви востаннє робили для себе, куди ви постійно мчите. Жити треба тут і зараз, і вдягати найкращі, а не такі собі речі. Ви ж знаєте, здається, повно лах, а вдягти нема шо. Бо все не гріє Душу, бо все куплене або найдешевше, або за порадою когось. Краще мати 2 речі, але дорогі і якісні, і завжди гарно виглядати, ніж 20, але все ге.
🌿
І не боятись викидати, досить бути плюшкіним. Оточити себе прекрасним та робити те, що хоче Душа.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ВІРШ

ЛЮДИ

ПОДАРУНОК