СТРАХ

Нам треба вчитися порушувати правила.  Не бійтесь. Прошу вас, не бійтесь.Ідіть в свій страх. Якщо у вас ніхто не вірить, вірте в себе. Розкажу вам історію. Сиджу я під кабінетом, де діткам роблять масаж. Приходить чоловік. Боїться постукати, питає, скільки часу триває прийом. Я кажу, аби постукав, там добра жінка, не буде ж стільки часу чекати. На що він трохи вагався, а потім несміливо постукав.
🌿
 І сказав лише, що залишає листівки рекламні. Це треба було так боятись, щоб розмова тривала 2 хвилини. Та чого тут дивуватись, я  колись сама була така. Ми настільки вгрузли в рамки та шаблони, що не бачимо третього виходу, лише біле та чорне.
🌿
Ви самі можете побудувати таке життя, яке хочете.  І не бійтесь пробувати, нехай інші кажуть, що хочуть. Що ви любите у вільний час, хобі може стати вашим основним заробітком.
🌿
 Тільки йдіть в напрямку цілі. Не дивіться телевізор, там нічого доброго не показують. Максимально звільніться від зайвої інформації. БУдьте більше наодинці з собою, пізнавайте себе.
🌿
 Не бійтесь подорожувати, змінювати місця проживання. Щоразу буде щось нове, яке вестиме вас за руку. Не бійтесь йти до себе. Слухайте свою інтуіцію, слухайте себе. Лише себе. Не всіх довкола, а себе. 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ВІРШ

ЛЮДИ

ПОДАРУНОК