Ти

Голос Душі можна почути лише у тиші та спокої. Нас хочуть залякати, але ми сильні. Дуже легко піддатися паніці. Але слід мати тверезу голову. А ще не піддаватись намовам інших. Жити чужими смаками та вподобаннями.
🌿
 Слід навчитися слухати себе. Бо коли ти чуєш себе, у грудях стає тепло та радісно. Якщо не хочеться кудись іти, то не йдіть. Ви не мусите. Найголовніше себе не змушувати ні до чого. Бути собою. Ви ж відчуваєте енергетику інших людей. Ви відчуваєте серцем, хто забирає вашу енергію, а хто її дає.
🌿
Саме тому так корисно бути серед дітей, тварин. Природа дає сили, хороша музика, заспівана душею. Яка ж Вселенна досконала. Скільки довкола краси. А ти наче живеш за склом. Маєш усе перед носом, але не можеш доторкнутись. Так, наче тебе відділяє якась прозора стіна та несе. Ти спостерігаєш за тим всім хаосом і думає “А чому все так”.
🌿
Чому інші не ставлять собі питань про сенс життя. Їх все влаштовує, а ти почуваєш себе не в своїй тарілці. Може це ти нормальний. І коли починаєш зустрічати таких же людей, розумієш, що не один. Що є ті, хто розуміють тебе з півслова. Ти не піддаєшся моді чи нав*язаним правилам, ти сам їх створюєш. 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ВІРШ

ЛЮДИ

ПОДАРУНОК