ХТО ТИ?

Якраз робити те, що хочеш - це істина. У цьому світі все навпаки. Ми стали роботи. Ми постійно  в русі і не знаємо, для чого це робимо. Ми перебуваємо в стані суму, апатії, депресії. Ми розуміємо, що щось не так. Що робота нам не подобається, але ми далі йдемо, бо треба заробляти гроші. А роки йдуть, жаль збільшується, що міг, але не спробував.
🌿
То може варто побороти страх, продумати всі варіанти і нарешті почати хоч щось робити. Поставити собі питання - А що буде, якщо я нічого не робитиму? А буде те саме - зайві кілограми, депресія, те, що завжди.
🌿
 А якщо спробую? Якщо я почну експериментувати, якщо я почну робити те, що завжди хотів, але боявся через страх? А може нема ніякого страху. Може ті люди, які люблять те, що роблять, якраз побороли свій страх. Отримали дещо більше. Те, що їх наповнює та надихає.
🌿
Їх хобі стало основною роботою, бо вони радіють, коли це роблять. Вони творять, експериментують, мають життя мрії. Але у кожного різні мрії. Різні життєві уроки. Найважливіше, робити те, що хочеш ти. А не батьки, сестри, суспільство. Тільки ти. Що хочеш робити для себе, не тому, що так роблять всі?
🌿
Тільки ти. Бо слава, гроші, багатство, то знову зовнішнє. Щастя в собі треба шукати. А тоді все прийде. Ми формуємо своє життя своїми думками. Постійно дякувати за кожну прожиту хвилину, за те, що є, і рухатись вперед.
🌿
 Постійно розвиватись, розширювати кругозір, бути, як дитина, яка ставить сотні питань. І ти, дорослий, не знаєш відповіді. Ти загнав себе в рамки, нав*язані кимось, бо всі так роблять, і страждаєш. Але ти - не всі. Ти унікальний. Так прояви свою унікальність. Не бійся поділитись з іншими своїми дарами.
🌿
 Ти ж гарно малюєш, пишеш музику, граєш на гітарі, так подаруй свій дар світові. Поділися тим, що закрив сімома замками. Світ потребує тебе, світ любить тебе. Ніхто не бажає тобі зла. Ніхто не є твоїм ворогом.
🌿
Тільки ти сам створюєш собі перешкоди до себе. Озирнися довкола. Постав собі питання - хто ти та чого ти хочеш?

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ВІРШ

ЛЮДИ

ПОДАРУНОК