ПРО МАМУ

Мама має надзвичайний вплив на дитину. Хочеш подивитися, чи щаслива дитина, подивися на батьків. Якщо хворіє дитина, значить у матері теж проблеми. Вірніше, здоров*я емоційне та тілесне дитини залежить від матері. Адже маля вбирає все, як губка, це ви знаєте. Воно вбирає оті всі крики, негатив. Якщо постійно повторювати, що ти нездара, нічого не вмієш, то дитина такою і виросте.
🌿
 Заляканою, перестрашеною нездарою. Бо це буде запрограмовано на підсвідомості. Завжди про все можна спокійно поговорити. Без крику та сліз. Тільки треба вміти контролювати сеюе. А то дитина настільки закриється, що взагалі перестане щось говорити, настільки боятиметься реакції батьків.
🌿
Треба вчитися від своїх дітей відкритості, радості, життя в моменті, тут і зараз. Вчитися терпінню, пробачати. Говорити багато, гуляти на природі, робити щось спільно. Не мчати стрімолов, а любити. Не думати, що ви погана мама, бо не приділяєте достатньо уваги. Не звинувачувати себе у всьому.
🌿
Стати самій щасливою, і інші це відчують. І діти повеселішають, і чоловік. Здивувати їх своєю стриманою реакцією, і ви побачите, що буде. Вчитися не реагувати на зовнішнє, а досліджувати внутрішнє. Плекати той внутрішній спокій. 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ВІРШ

ЛЮДИ

ПОДАРУНОК