СКИНУТИ ТЯГАР

Коли людина має те, що любить робити, час зупиняється. Від того люди і страждають, бо розуміють, що це їм не подобається робити, але себе чи то змушують, чи то просто не знають, чого вони хочуть. Душа кричить, що це не те, але ми бездумно копіюємо інших, намагаючись повторити те, що зробили вони. Але все марно.
🌿
Бо ми то є ми. Ми є собою, і нам треба слухати себе. Але як же почути? Я вам в сотий раз повторюю, що або писати від руки, або щоб вам хтось ставив питання, а ви самі відповідали. Не хтось за вас. Ні. Просто, щоб ви самі себе почули. Інакше не вийде. Ви суєте той голос, але не можете розібрати з безліччі думок.
🌿
Допоможе ще пробувати все підряд і дивитися, на що Душа реагує радістю, а на що сумом та небажанням робити. Подивитися на себе зі сторони. Що я і роблю. Показую вас збоку. Вам життя показує вас самих через інших людей, через їх ставлення до вас. Якщо вам щось подобається у людині, то це є і у вас. А якщо не подобається і дратує, то це теж є у вас. І над цим треба працювати. Це теж робота над собою. Контролювати емоції, фокусувати увагу на потрібних речах.
🌿
Йти до себе попри терні. До світла. Позбавлятись заздрості, ненависті, конкуренції, жадоби наживи, заробити грошей лиш для себе, не ділитись з іншими. Вселенна, Бог все бачить. І поки ми н ебудемо готові, чисті, як дитина, сповнені любові, ми нічого не отримаємо. Лише добро перемагає все. А найперше нас самих. Бо в нас багато добра, яке вкрите товстим шаром пилу. І це все треба помити, скинути той тягар та відродитися до нового життя.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ВІРШ

ЛЮДИ

ПОДАРУНОК