ЗАЇДАЄ

Люди, я ще не бачила, щоб людина так заїдала неулюблену роботу. Це щось. Мій  чоловік вже другий тиждень приходить додому і заїдає стрес піцою. Те саме кожного дня.
🌿
І він сам говорить, що вже не може дочекатися, поки щось зміниться.  Наскільки він мурдується, бо робить не те, що йому подобається. А скільки в нас таких людей. 70 відсотків, вдумайтесь, 70 відсотків роблять те, що не люблять, бо думають, що немає іншого виходу.
🌿
 І навіть не намагаються пробувати. Бо в тому хаосі і рутині навіть не знають, чого б вони хотіли. Настільки вже все стало звичкою, що перевчитися та відкритися чомусь новому дуже важко.
🌿
 Важливо, щоб те, що ти робиш, тобі подобалося та приносило задоволення. Життя спеціально дає фальшиву стабільність, а потім стаєтьс яякась хвороба, душевне потрясіння, і ти розумієш, що не живеш, життя проходить повз, а ти лише спостерігач, не активний діяч. Ти дивишся довкола і думаєш, що вс ітак живуть, значить так вірно.
🌿
Але ти не знаєш, що відчувають інші. Як вони мучаться від того, що не реалізовують свій потенціал. Ті дари, якими наділила їх вселенна. Важливо саме побачити себе збоку та зрозуміти, що хочеться робити навіть безкоштовно день і ніч, що наповнюватиме та надихатиме. Знайти цю справу, це заняття. Робити все серцем.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ВІРШ

ЛЮДИ

ПОДАРУНОК