КОНТРОЛЬ ЕМОЦІЙ

Контроль емоцій понад усе. Ми можемо їх приручити. Але вони постійно, як дикі звірі, зриваються та біжать вперед. Як стримувати себе? Як не зриватись на дітях. Вчора мала консультацію з однією жінкою. У сім*ї не все гладко.
🌿
Чоловік та син сміються з неї, ну тут свої причини. А вона, бідолашна, заїдає весь той стрес або закурює. І я гадаю, почувається самотньою. У своїй сім*ї. І це не дивно. Бо якщо не зрошувати та не поливати грунт, всі квіти загинуть. Легко казати, знаю. Але першим кроком буде хоча б елементарна розмова, яка покладе перший початок новим відносинам.
🌿
 Не треба першому вибачатись чи йти назустріч. Не треба тримати в собі усе, що болить. Говорити. Говорити вголос. А ще не намагатись нікого копіювати та не порівнювати. Кожен має свої проблеми. І його проблеми, у порівнянні з нашими, нам же видаватимуться дрібницею. Але та людина того не розуміє, на жаль. Так, як нас ніхто не може зрозуміти, бо не є в нашій шкурі.
🌿
Вчора слухала відео Хакамади, де вона каже, що для жінки на першому місці стоїть самореалізація, а потім сім*я та діти.  А для чоговіка інтерес до всього, що відбувається довкола, далі його улюблена справа, а на третьому місці вже йде любов. Тобто ми. Так воно десь і є.
🌿
Жінка тягне  та тримає три ноги стола, а чоловік лише один. Тобто заробляє та добуває. Але якщо жінка нещаслива та нереалізована, страждають усі. Тому будьмо радісними та веселими, бо на нас рівняються наші найближчі. Ми — приклад для них та натхнення.
🌿
🌿З любов'ю та добром, психолог-коуч Ольга Торська

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ВІРШ

ЛЮДИ

ПОДАРУНОК