ЙДІТЬ ДО ЦІЛІ

Знаєте, якби ми не намагалися уникнути законів та алгоритмів інстаграму, якщо ви надумаєте співпрацювати з блогерами, то слід звернути особливу увагу на візуальне оформлення вашого акаунта.
🌿
 Це якщо ви надумаєте перевести ваш офлайн бізнес у онлайн формат та шукати клієнтів за допомогою таргетованої реклами. Знаю, хтось не знає, що це за мудрий термін. Це офіційна реклама за допомогою фейсбук. Але, аби почати рухатися у  цьому напрямку, вам слід визначитись із вибором ніші для вашого бізнесу.
🌿
Чи це якісь послуги, чи предмети домашнього вжитку, чи аксесуари. 
Слід визначитись із вашою цільовою аудиторією. Тобто з тими людьми, яким буде потрібен ваш продукт. Ви у чомусь хороші і хочете допомагати людям саме цьому. Але спершу, аби про вас дізнались, слід заявити про себе.
🌿
 Слід знайти тих людей, які потребуватимуть саме ваших послуг. Але, якщо ви налаштовані серйозно, щирі та дійсно кайфуєте від того, що робите, тоді все вам під силу. Ви все зможете.
🌿
 Важливо йти. Люди все відчувають. Вони відчувають, якщо ви просто хочете щось продати, і відчувають, коли ви всім серцем хочете допомогти. Тому краще обирайте другий варіант. Нікого не слухайте, лиш себе. Та сміливо йдіть до цілі. Вперед. 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ВІРШ

ЛЮДИ

ПОДАРУНОК