ПЛЕКАЙТЕ ДОБРО У СЕРЦЯХ

От мені здається, що я цілу ніч можу писати ось такі мотиваційні тексти. Мені хочеться роздумувати про життя, показувати світобудову моїми очима. Не хапатись за матеріальні залізною хваткою, не гнатись за славою та визнанням.
🌿
Просто бути, просто робити добро, цінувати кожну мить. Бо все так швидко минає. Набутись із рідними досхочу. Обіймати їх. Цілувати. Просто так. Без причини. Відпустити всі болі та образи. Стати нарешті собою. Не робити, як всі. Бути собою.  Той, хто бачить серцем, той розгледить вашу душу. Навіть якщо ви зараз не маєте другої половинки.
🌿
Не піддавайтесь намовам оточення виходити за першого-ліпшого лиш би вийти, бо засидетесь в дівках чи ще щось. До порад, підказок треба прислухатись, але мати свою голову. Почути себе. Відкидайте завжди страх, боріться з ним. Його нема. Ви сильні. Подивіться, як падають листочки, як вітер колише дерева. Не думайте про сумне. Наповніть себе світлом. Подивіться, яка довкола краса.
🌿
Вам даний величезний дарунок — ваше життя. Не згубіть його. Проживіть його гідно та станьте людиною з великої літери. Людиною, наповненою любов*ю. Передавайте промінчики щастя іншим. І тоді змінивши себе, ми змінимо весь світ. Плекайте добро, плекайте в серцях. 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ВІРШ

ЛЮДИ

ПОДАРУНОК