ПОКЛИКАННЯ

Покликання — це коли людина реалізує свої сильні сторони. Але як вона може їх реалізовувати, якщо навіть їх не знає. Щось ніби знає, але не до кінця впевнена. Вона потребує підтвердження збоку, зі сторони. 
Кожен має щось таке, що вирізняє його з-поміж інших. І в цьому його унікальність. І якщо цей талант заблокований, то потік грошей припиняється. Ви ж відчуваєте, що коротаєте дні на неулюбленій роботі, просиджуєте усе своє життя, мріючи про бажане щастя. Почніть робити маленькі кроки до себе. Почніть спостерігати за собою. За своїми відчуттями. Чого ви б хотіли? От уявіть собі, якби ви могли не спати ні вдень, ні вночі, не мали б такої потреби. Щоб ви робили? Що давало вам би омріяне щастя? Правда, в голові зараз море, океан, пляж, тепло. Але що ще?
Яку користь особисто ви можете дати світові, іншим людям. Не думайте, що це нікому непотрібно. Це стереотип, шаблон. Все, що ви хочете добре зробити, воно потрібне. Тільки переконайте свій розум відпустити хватку та почати діяти. Обіймаю вас всіх. 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ВІРШ

ЛЮДИ

ПОДАРУНОК