БЛАГОДІЙНИЙ ІНТЕНСИВ

Друзі, всі, хто хочуть знайти своє покликання, зрозуміти, як знайти шлях до себе справжнього, зрозуміти свої сильні сторони, таланти, запрошую у цей профіль ➡️   https://instagram.com/loto8okol?igshid=i7i403ke32c1 вже завтра, у понеділок, стартує мій благодійний  інтенсив - знайти себе. Раніше я його проводила в телеграмі.
🌿
 Але тепер експериментуватиму і проведу тут, у цьому профілі➡️ https://instagram.com/loto8okol?igshid=i7i403ke32c1 Щодня я виходитиму в прямий ефір та даватиму вам завдання. На момент інтенсиву, який триватиме тиждень, акаунт буде закритим.
🌿
 Тому поспішайте та підписуйтесь до завтра, якщо хочете взяти участь. Якщо сумніваєтесь у його ефективності, то переглядайте ці відгуки ➡️ https://instagram.com/put8ksebe?igshid=1sveizt0b55kz
🌿
 Це реально змінює життя, якщо будете робити все, що кажу. Це так, як з польської мови. Я даю вам відеоуроки і гарантую, що ви вивчите мову, якщо робитимете все, що я кажу. Тому не гайте часу.
👇👇👇
 ЄДИНА УМОВА ДЛЯ ВИКОНАННЯ - ЦЕ ПІДПИСАТИСЬ НА  https://instagram.com/loto8okol?igshid=i7i403ke32c1ТА РОЗПОВІСТИ ІНШМ СВОЇМ ПІДПИСНИКАМ, ПОЗНАЧИВШИ МЕНЕ у сторіс, ЩО БУДЕ ЗАВТРА ТАКИЙ ІНТЕНСИВ.
☝️
 МОЖЕ ХТОСЬ ШУКАЄ СЕБЕ ТА НЕ МОЖЕ ЗНАЙТИ ВИХОДУ. ЯКЩО ТАК, ТО ЦЕ ВОНО. ДАВАЙТЕ РОБИТИ ДОБРО.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ВІРШ

ЛЮДИ

ПОДАРУНОК