ВІДЧУТИ

ЙТИ ЗА ПОКЛИКОМ СЕРЦЯ 
Як легко збитися зі шляху. І як важко знайти в собі внутрішню силу та міць. Щоразу життя кидає то в одну, то в  іншу сторону. Але все можливо. Можливо себе контролювати. Контролювати емоції, виробляти нові звчики. Варто лиш один раз спробувати і сподобається. А ще сподобається приймати свої, власні рішення.
🌿
 Беручи відповідальність за своє життя тільки на себе. 
Знайти внутрішню міць лиш у собі. Не здатись. Ніщо не зробить нас щасливими, крім нас самих. Ніщо. Взаємодія зі світом. Відпустити усе. Бо чим більше напружено намагаєшся, тим менше виходить. Завжди є другий шанс спробувати ще раз. Наше минуле — наше надбання.
🌿
 Безцінний досвід, який навчає любити  та жити. Дитинство, материнство, зміна харчування, безкінечні пошуки себе, і нарешті створення власної професії. Мені найбільш цікаво говорити та писати саме про пізнання себе.
🌿
 Бо без цього не буде нічого іншого. Не буде любові, не буде вдячності, не буде мотивації, не буде власної справи та розуміння її реалізації. Нам не потрібна жодна інформація. Ми ітак все знаємо, просто забули.
🌿
 Втратили зв*язок із собою. Вгрузли в рутину. Давайте не піддаватися на провокації та завжди посміхатись труднощам, бо вони роблять нас сильнішими. І завжди йти за покликом серця.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ВІРШ

ЛЮДИ

ПОДАРУНОК