ПОМРІЄМО


А давайте помріємо? Дозволимо собі бути там, де все можливо. Яка зараз у вас мрія. Уявіть, що ваш проект, бізнес вже реалізований. Заплющіть очі, скажіть, що ви бачите? Де ви? Що ви робите? Які ваші відчуття? Відчуйте себе там, де завжди хотіли бути і не кажіть, що це неможливо. Просто уявіть життя-казку. Вашу казку.  
Правда, з*явилося бажання чим пошивдше зробити перші кроки до цілі. І правда ж вони реальні. Все реальне. Ви ж побачили все? Залишилося намалювати чіткий план та почати рухатися до мети. Не гаймо часу.
🌿

Давайте тепер складати план дій. Напишіть, що потрібно зробити, аби ваша мрія стала реальністю. Саме у цьому й полягає робота коуча. Аби показати вам вас самих за допомогою питань. Коуч є лише інструментом. Він вас мотивує, показує, що ви не самі. Що ви завжди можете розраховувати на нього. Так з*являється віра та виростають крила. Коуч то своєрідний цілитель та провідник. Він дає вам повну свободу,а  водночас підтримку. А це в наш час велика рідкість. Ви не зможете перекласти відповідальність на коуча, бо відповіді кажете ви і рішення приймаєте також ви.
🌿
 Останнє слово за вами. 
Отже, план є. Що далі. А далі питання “Що ж вам може завадити реалізувати все задумане?” Невже ваш непосидючий розум знову візьме гору.  Думаю, що цього разу буде важче. Адже ви стали більш сильніші та впененіші. Ви наблизилися до своєї мрії та почали шукати виходу. А він просто перед вами.  Тільки розплющіть очі.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ВІРШ

ЛЮДИ

ПОДАРУНОК