Дієва техніка

КОУЧИНГОВА ТЕХНІКА.
🌿
Сьогодні хочу поділитися з вами однією дієвою технікою, яка дуже добре спрацьовує у коучингу. Зазвичай, наш розум завжди ставить нам опір і придумує різні відмовки. Згадайте, скільки разів ви намагалися розпочати якусь давно бажану справу чи заняття, але щоразу щось заважає.
Ми ніби хочемо, але й не хочемо. Скоріше наше “треба верховодить”.
🌿

Ставте завжди собі питання “що якщо” у випадку, коли виринають у свідомості наступні фрази “Ніхто на це не погодиться”, “На це немає грошей, це неможливо”. Так завжди найлегше думати. Але дозвольте собі відпустити ситуацію і ставитися до всього, як до гри. Не сприймати все аж надто серйозно.
🌿
 Дайте відповіді краще на наступні питання “"Що буде, якщо хтось на це погодиться?"; "Що буде, якщо раптом з'являться гроші?"; "Що буде, якщо це раптом стане можливим?"
Ви будете шоковані своїми відповідями. А ще краще, пропишіть це все від руки. Що написане, те не зітреш. І намагайтесь відганяти негативні думки. Вони — не ви.
🌿
 Замініть фразу “нема грошей” на слоган “у мене завжди є гроші, я живу у достатку”. Життя то гірки. Завжди будуть поразки. Ми повинні вчитися приймати їх як урок та рухатися далі. У цьому й сенс. Застрягати надовго на одному рівні не можна. Життя поведе. Завжди. Лиш треба бути готовим та налаштованим на таку цікаву подорож під назвою “дорога до себе”.
🌿 
До речі, у шапці профілю є всі мої посилання. Переходьте на сайт та отримайте питання, які допоможуть зрозуміти, що вам подобається робити, від чого у вас виростають крила. Я сама відповідала на ці питання, і скажу, що воно працює. Перевірений метод.
🌿
@put8ksebe

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ВІРШ

ЛЮДИ

ПОДАРУНОК