Вчитися жити

Я можу багато говорити на тему просування себе та свого бізнесу в інтернеті, бо теж багато всього перепробувала. Але одне залишається незмінним. Якщо ви робите те, що вам подобається, секрету успіху нема. Ви і є для себе секретом. Але кожен з нас завжди стоїть перед вибором, що ж відкрити, що принесе успіх. Це все через те, що ми не знаємо самі, чого хочемо. Це має бути справа, заради якої хочеться прокидатися щоранку та зустрічати новий день із посмішкою. А не йти на роботу, як на каторгу, очікуючи вихідних, як спасіння. Головне не боятися пробувати.
🌿
  Якщо брати моє викладання польської, то це було близько до мого призначення. Передавати знання. Доступною мовою. Без води. Приносити реальну користь людям і  від цього кайфувати, бути собою. Це те, чого я завжди прагнула. І закопувала в собі щоразу то більше їжею, солодким. А тепер на тему здорового харчування дійсно можна написати коротку докторську.  Бо я все пройшла на власній шкурі. І знаю, як звільнитись від того, що нас вбиває. Для когось це дійсно шок, бо не кожен на таке піде.
🌿
Тому й не треба. Кожен живе згідно із своєю картиною світу. І це нормально. Ми всі різні. Ми всі унікальні. Головне навчитися тренувати свій розум та мати твердий намір змінити своє життя. Без помилок не обійдеться. І це теж нормально. Нормально. Ми тут саме заради цього — вчитися жити. От в тому  і суть життя. Полюбити саме життя, розібратися в тих малих пазликах і поскладати його докупи. Саме тому нам життя посилає різні підказки, різних людей. Воно нас вчить зробити якісь висновки. І це буде повторюватись доти, поки ми цього не зрозуміємо і не почнемо діяти. 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ВІРШ

ЛЮДИ

ПОДАРУНОК