ЧАРІВНА карета


Чому нам всім так бракує мотивації? Ніби довкола багато людей, а ми почуваємося самотні. Бо нам не вистачає підтримки. Нам не вистачає іншої людини. Нам не вистачає того, аби нас слухали. Просто вислухали і вже стає легше на душі. 
Але у сім*ї це зробити важко. Втрачається з роками контакт із чоловіком, дітьми, якщо постійно не вдосконалювати та не поливати грунт. Жінка — Душа дому, настрій дому. І дійсно, багато чого залежить саме від нас. Чистота, затишок.
🌿
Однак. Варто пригальмувати у потрібний момент, якщо щось іде не так. Варто не дивитись на модні тренди чи глянцеві журнали. Усюди майже фальш, отошоп та лицемірство. Але ми ж бачимо лише прекрасне. Ми любимо себе такими, які є і дбаємо, самовдосконалюємось. Не падаємо духом, якщо докучають зайві кілограми. Усе можна виправити. Однак на все потрібен час. І терпіння. Ми вчимося усьому.
🌿

Ми вчимося реагувати по-іншому на подібні ситуації, які стаються невипадково. Ми вчимося жити, дивлячись на життя очима дитини. Усе можливо. На початку потрібна підтримка, а далі віз сам поїде. У правильному напрямку. І то буде зовсім не віз. То буде чарівна карета. 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ВІРШ

ЛЮДИ

ПОДАРУНОК