Що таке призначення?
Яка різниця між славами знайти себе та зрозуміти сенс життя?
Я розумію його так. Сенс життя полягає у тому, аби бути щасливим, творити добро, бути вільним, нести світло та любов у кожне серце, любити Всевишнього, бачити його у всьому живому, у всьому, що нас оточує. Бо ми всі і є одне ціле.

А от що таке призначення? Ми всі живемо у суспільстві. Ми серед людей. Ми повинні служити людям. Але люди забувають про цю вищу мету. Роблять все тільки заради вигоди, заради грошей, які витратять часто на недоречні забаганки. А як щодо благодійності, нехай і малої. Маленька дія породжує великий результат.
що посієш, тей пожнеш. Посієш зернинку добра, виросте велике дерево добра. А якщо сіяти погане? Які ж тоді будуть наслідки? Все повертається.
Призначення в тому, аби виконувати улюблену роботу, яка приносить задоволення.
Призначення у тому, аби не очікувати винагороди за свої труди. Ви мене запитаєте, а на що ж тоді жити?
Якщо ви робитимете свою роботу на совість, щиро бажаючи допомагати людям. Повірте, винагорода, якої ви не чекаєте, вас знайде. Бо все повертається. Пам*ятайте про це.
А як щодо того, аби знайти призначення? На роботу ходите, як на каторгу? Душа прагне чогось іншого? Але не можете зрозуміти чого саме, бо всього багато.
Пишіть у дірект, постараюсь вам Безкоштовно допомогти. Зроблю все, що у моїх силах і хоч трішки наближу вас до вашого істинного призначення.

Ділюсь корисним.
Цю книгу має прочитати кожен. Чому скарби від нас заховані і ніхто про них не говорить. Доводиться самому шукати відповіді, або просити вселенну послати якийсь знак. Так сталося зі мною. Я сама не розуміла, як мої думки творять мою реальність. Тато завжди мені казав, що чогось побажай і все буде. А я не вірила. ДУмала, що все байки. Спершу це був фільм "Секрет". Гляньте на ютубі. А потім ця книга. Не полінуйтесь. Якщо мтаимете хоча б зерно віри, то почнете розуміти Закону Всесвіту, або ж просто йти на вмання, кажучи, що ми нічого не вирішуємо, і все давно сплановано. Так, пуста рамка із полотном вже висить. Але от яку картину ми намалюємо, залежить лише від нас. Ми Творці свого життя. Пам*ятайте про це!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ВІРШ

ЛЮДИ

ПОДАРУНОК