На кожному кроці нас підстерігає залежність. Залежність від їжі, від удмк оточуючих, від серіалів, від консультацій із психологами. Це як чергова доза чогось, чим ми заповнюємо своє життя.

Але краще не стає. Бо черпаємо енергію не з внутрішнього ресурсу. А зовні. Думаємо, що квартира, машина, райський відпочинок заповнять внутрішню порожнечу. Але ж ні. В додатку відсутність улюбленої роботи обрізує крила. Ти мимоволі ставиш на собі хрест та не бачиш виходу. Але він завжди є. Він у твоїй голові. Лише улюблена робота принесе тобі омріяне щастя та радість та фінансову незалежність. Лише вона.
Не потрібно більше топити нереалізовність у їжі чи сні. Ти можеш не їсти і не спати, якщо робиш те, що любиш. Якщо відчуваєш віддачу.
Ти можеш звільнитись від власних страхів, якщо тільки захочеш. Життя тебе поведе. Вдарить, але стане краще. Піде новий виток. Думки про завтра наганяють тривогу. У нас є лише наше сьогодні.
Тут і зараз. Тримаймося за нього.
Послідовність нашої роботи. Складність пошуку себе полягає у тому, що ми якби ціле життя себе шукаємо, однак так і не можемо знайти. Ми не можемо зрозуміти взагалі, чого ми хочемо. Сьогодні приходять одні думки, а завтра інші. Ми більше часу слухаємо розуму і намагаємося робити те, що треба, а не те, що хочеться. От спробуйте хоча б тиждень відслідкувати свої відчуття. Ми йдемо на неулюблену роботу тому, що треба заробити гроші і усердно чекаємо кінця тижня, щоб матич ас на те, що нам дійсно подобається. Фактично, дійсно, ми заробляємо на те, чого хочемо, працюючи тиждень. Ми не реалізовуємо весь свій прихований потенціал. Ми не віддаємо себе світові. Скільки є електриків, які грають на гітарі, ходять в музичну школу. Але коли їм кажеш, що можна цим займатись професійно, вони розводять руками, вважаючи, що це марна трата часу та грошей, що на тому не заробиш. Але ж можна розвивати справу життя, знаходити свою місію, ще працюючи на старій роботі. Скільки разів ми зраджуємо себе заради фальшивої стабільності. Чому б просто не робити те, що подобається. Те, що дає крила. Отже, що ви робите. Ви сідаєте у тиші. 1. Берете листок і ручку і пишете все, що вам дійсно подобається робити. Ви відчуваєте окрилення. Ви готові це робити навіть вночі, не спвши і не ївши. І ви готові це робити навіть безкоштовно. БІльше того, ви готові навіть самі комусь заплатити, лиш би вам дозволили це робити.Не знаєте, чим займатись? Записуйтесь до мене на консультацію? Я поставлю вам кілька питань і все стане очевидно. Ви нарешті наблизитеся ближче дос правжнього себе та зрозумієте свої бажання та цінності. Я працюю через особисті розмови в телеграм чи вайбер. Може також бути скайп. Я допомагаю вам знайти ту роботу, яка приноситиме вам радість та гроші. Ціна поки донат, тобто та сума, яку ви зможете скинути на даний момент. Це лише поки. Відповіді ви знаєте самі про те, чим хочете займатись. Я поведу вам до улюбленої роботи за допомогою питань. Це як би кар*єрний консультант, але не зовсім. Тут треба копнути значно глибше. Пишіть і ми поговримо. Оплата здійснюється на карту приват банку.



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ВІРШ

ЛЮДИ

ПОДАРУНОК