ПИТАННЯ




Чергові питання для роздумів
1. На яку б тему ви прочитала 499 книг і вам не стало б нудно?2. Чим ви б могли займатися 5 років і не отримували б за це зарплату?3. Чому б ви присвятили життя, якби не мали потреби заробляти гроші? Тобто мали усе, що забажаєте, тоді щоб ви робили?От подумайте ще, що вам кардинально не хочеться робити, та що викликає у вас заздрість. Можливо, якісь відомі чи знайомі люди. Ви переглядаєте їхні профілі у соцмережах, однак боїтеся спробувати, і від того страждаєте.
Як же зрозуміти, що вам подобається. Як відчути на душі радість та ейфорію від того, що ви робите. Просто заплющіть очі, розслабтесь. Уявіть своє ідеальне життя. Відчуйте те, що приносить вам радість. У цей момент не думайте про гроші. Думайте про те, що приноситиме вам щастя та іншим людям. Це буде саме воно. Справа життя та те, що вам подобається. Одна думка про це зігріватиме. Ви не працюватимете на неулюбленій роботі, бо інакше це каторга. Немає престижних чи не дуже професій. Є саме ваші. Ті, які підходять та наповнюють саме вас. І це нормально отримувати радість та гроші від свого заняття. І здається мені, що вірно, якщо хобі стає улюбленою роботою. Так і має бути.

Сьогодні список питань, які допоможуть наблизитись до роботи мрії. Беріть листок та ручку і відповідайте. Що вам зараз найбільше всього подобається робити із всіх тих занять, які вам власне подобається робити? Опишіть все до найменших дрібниць. Кожна деталь важлива. Однак, ви її можете не побачити. Це може зауважити людина зі сторони та підкинути вам ідею як підказку. Наприклад, я на своїх консультаціях онлайн. Я даю вам питання перед нашою розмовою, а потім аналізую вже з вами та кажу, що я побачила.

Ще декілька завдань для роздумів. Подумайте, якими б людьми ви себе оточили і чому. Чому саме з ними ви б хотіли спілкуватись.

Випишіть назви 9 професій, якими б ви хотіли оволодіти і чому.

Подумайте, що зробить ваш день ідеальним, що змусить вас радіти та відчувати тепло на серці?


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ВІРШ

ЛЮДИ

ПОДАРУНОК